Conditii returnare

                                                                                                                                                       Echipa Starlook isi doreste ca articolele achizitionate sa se ridice la nivelul asteptarilor dvs.,insa in cazul in ca
re acest lucru nu se intampla aveti posibilitatea sa le returnati .

Conform legislatiei in vigoare :"consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta ,in termen de 10 zile lucratoare,fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Clienta va notifica Starlook prin e-mail la retururistarlook@gmail.com asupra intentiei sale de returnare,specificand articolul  pe care vrea sa il returneze si cu ce produs doreste sa fie inlocuit articolul returnat.

Articolele vor fi retunate in starea lor originala,cu toate etichetele intacte,in ambalajul initial,insotite de factura .

Produsele fara ambalaj original,fara factura,cu etichete rupte,sifonate,cu urme de machiaj,deodorant,parfum,cu semne de purtare sau orice alte alterari ale starii initiale nu pot fi acceptate spre returnare.

Taxele de transport vor fi suportate de clienta care solicita returnarea.

Termenul de returnare al contravalorii produselor returnate este de 30 de zile de la primirea coletului cu produsele,in conditiile legii.Sumele vor fi returnate prin mandat postal sau transfer bancar.Costul transportului nu se returneaza.


 


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/alt/php53/var/lib/php/session) in Unknown on line 0