Termeni si conditii


Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre inainte de a face o comanda.Folosirea acestui website si plasarea  de comenzi,semnifica acceptul dvs. in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.Inainte de a face o comanda,daca aveti vreo nelamurire,va rugam sa ne scrieti la adresa starlook.ro@gmail.com.

Termenii si conditiile vor fi aplicate tuturor vizitatorilor  magazinului Starlook.ro.Utilizand site-ul nostru,sunteti de acord sa respectati aceste conditii.

Informatii despre produse.
Starlook.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile,marimile,dimensiunile si descrierea produselor .De asemenea,culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor, deoarece culorile depind de specificatiile tehnice si reglarile computerului si monitorului dvs.

Marimile produselor sunt cele din tara de origine.Langa fiecare marime straina este specificata marimea corspunzatoare romaneasca in tabelul de marimi,prezent pe homepage.Totusi,atat corespondentele dintre marimi cat si dimensiunile sunt aproximative.

Ne rezervam dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate,atunci cand consideram necesar,fara preaviz.

Este posibil ca anumite produse sa nu mai fie disponibile,deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia,stocul sa se modifice.Daca un produs comandat de dvs. nu mai este pe stoc,va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.

Costurile aferente comenzii
La pretul total al comenzii se mai poate adauga costul transportului in functie de modalitatea de transport aleasa,dar si de valoarea comenzii.Mai multe informatii la pagina Transport si livrare.Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului,coletului sau pachetului trimis de catre noi,revine transportatorului sau societatii de curierat,conform legislatiei in vigoare.

Modalitati de plata
Prin ramburs:plata de face direct catre agentul firmei de curierat la preluare comenzii sau virament bancar.

Inregistrarea ca membru ,parola si comportamentul ca membru.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola.Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site,orice activitate desfasurata sub numele dvs.de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs. Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator .

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate ,corecte actuale si complete despre dvs,in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata,ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila,pe perioada determinata sau nedeterminata .
Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda ,plati sau viziona produsele noastre.
Nu puteti utiliza site-ul nostru pentru a transmite materiale nepermise de lege.Noi putem in orice moment si fara aviz sau raspundere ,inceta sau restrictiona accesul dvs. la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru .
Nu aveti drepul sa utilizati niciun dispozitiv,software sau rutina care intrevine sau incerca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa luati vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.
Orice incercare de accesare ale datelor personale  ale utilizatorilor de pe site ,de modificare a continutului www.starlook.ro,afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare .

Copyright
Intregul continut al site-ului -imagini ,texte ,fotografii ,grafice ,simboluri ,elemente de grafica web,scripturi ,programe, logo, baze de date -este proprietatea Starlook SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul Starlook SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitarea raspunderii
Ca urmare a legislatiei in vigoare ,magazinul nu are nici o raspundere in ceea ce priveste :
-intarzierile in livrare datorate transportatorului sau din alte motive.
-deteriorarea ,distrugerile ,pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar ,care cad in sarcina transportatorului.
-informatiile eronate furnizate de cumparator .Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.
-neplacerile create de intreruperea accesului la magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP)
-posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mailuri cu caracter informativ sau promotional
-continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge la magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive,printre care :
produsul comandat nu este pe stoc,identificarea unei erori in informatiile despre produs,inclusiv pretul sau o oferta promtionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin e-mail sau telefonic.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente .Orice conflict aparut intre societate si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila.In cazul in care acest lucru nu este posibil ne vom adresa instantelor judecatoresti din Romania.

Returnare
Conditiile referitoare la returnare le gasiti la pagina- Conditii returnare.

Daca detineti un cont pe www.starlook.ro insemna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus,asadar va asumati raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.In cazul contrar,Starlook.ro isi rezerva dreptul sa ceara aplicare  masurilor legale existente in Romania.Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/alt/php53/var/lib/php/session) in Unknown on line 0