Protectia datelor


Conform cerintelor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C.STARLOOK S.R.L.,are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.,un membru al familiei dvs. ori alta persoana .

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre site numai in scopul declarat al acestui site,pentru a transmite confirmarea si livrarea comenzilor.
Datele solicitate pe acest site sunt :numele,prenumele,CNP-ul,numarul de telefon,domiciliul si adresa de e-mail.In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar:adresa de livrare,adresa de facturare si modalitatea de plata.
Starlook.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si deasemenea sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/alt/php53/var/lib/php/session) in Unknown on line 0